An Unbiased View of پمپ ضد اسید

پمپ ضد اسید در صنایع مختلف به کار می‌رود و کاربردهای متنوعی دارد. یکی از اصلی‌ترین کاربردهای آن در صنایع شیمیایی و پتروشیمی است که برای انتقال و پمپاژ اسیدهای قوی مانند اسید سولفوریک و کلریدریک استفاده می‌شود.

شرکت شیمی پمپ ایران از سال ها پیش طراحی، تولید و خدمات مربوط به نصب و راه اندازی انواع پمپ های اسیدی در مدل های مختلف از جمله ( پلی پروپیلن ، استیل و … ) در سایزها و مشخصات فنی مختلف که در جدول زیر درج شده است را انجام می دهد.

واشرها: واشرها در نقاط اتصال اجزاء مختلف پمپ استفاده می ‌شوند تا از نشتی مایعات جلوگیری کنند.

البته لازم به ذکر است که پمپ های تزریق را می توان بر اساس فاکتورهای دیگر به انواع دوزینگ پمپ دیافراگمی، پیستونی و پریستالیتیک نیز تقسیم بندی نمود که هر یک از نظر ساختار و ویژگی های آنها با هم متفاوت هستند.

همان‌طور که می‌دانید پمپ‌های پلیمری به دلیل مقاومت بالا می‌توانند در بسیاری از صنایع نقش اساسی را ایفا کنند.

مونو پمپ‌ها، یکی از انواع پمپ‌ ضد اسید می‌باشند که به نام پمپ مواد شیمیایی نیز شناخته می‌شوند و با ابعاد مختلف جهت انتقال مواد شیمیایی بدون هیچگونه ضربه و پالس استفاده می‌شوند.

فروشگاه پمپ درویش نمایندگی رسمی فروش پمپ های ضد اسید شرکت شیمی پمپ ایران و همچنین عامل توزیع معتبرترین و با کیفیت ترین برندهای داخلی و خارجی می باشد. با اینکه که کیفیت محصولات خارجی تا حدودی بهتر از نمونه های داخلی می باشد اما با توجه به مسائل تحریم و عدم واردات مستقیم محصولات ؛ و همچنین کیفیت بالای متریال اولیه و همچنین پروسه ساخت در ساخت پمپ ضد اسید ایرانی این اطمیمان را به مصرف کنندگان می دهد که محصول عالی و باکیفیتی خریداری نموده اند.

 پمپ ‌های ضد اسید به عنوان ابزارهای حیاتی در صنایع مختلف، نقش بسیار مهمی read more در انتقال مایعات خورنده ایفا می‌کنند. این پمپ ‌ها با استفاده از مواد با کیفیت و طراحی‌های خاص، قادر به تحمل شرایط سخت و خطرناک هستند و از این رو، انتخاب صحیح آنها می‌ تواند به افزایش بهره‌ وری و امنیت در فرآیند های صنعتی کمک کند.

فیلتر محفظه ای کربن دار

جامداتی که به صورت سوسپانسیونی در محلول بوده و یا خورنده می‌باشند

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پروانه پمپ اسیدی: کاربرد این قطعات در تعیین کننده مقدار جریان و فشار سیال درون دستگاه میباشد که میتواند انرژی را از موتور به سیال منتقل کند و با این کار باعث سرعت بخشیدن به عملکرد دستگاه میباشد. 

یک لوله لاستیکی توسط یک غلطک در طول خود فشرده شده و سیال داخل آن را به سمت جلو هدایت می نماید. بازگشت لوله به حالت اول بعد از فشرده شدن ایجاد خلا می نماید که سیال را به طور متناوب به داخل لوله مکش می کند.

این پمپ ها قابلیت تولید در اشکال و اندازه‌های مختلف و پیچیده‌تر را داشته که برای کاربردهای خاص و ویژه استفاده می‌گردد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *